Palautukset ja reklamaatiot

 

Palautusoikeus
Palautusoikeus ei koske elintarvikkeita. Mikäli haluat tehdä tilauksellesi tuotemuutoksia, vaihtaa maksu- tai toimitustapaa – ota yhteyttä asiakaspalveluumme: verkkokauppa@munax.fi tai puh. +358 2 858 3400. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 9-15.

Tuotteiden tarkastaminen ja reklamaatio
Toimituksen vastaanotettuasi tarkasta, että toimitus on sisältänyt tilaamasi tuotteet ja että tuotteet ovat virheettömiä. Mikäli havaitset virheen, ilmoita välittömästi (viimeistään 7 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta) siitä meille asiakaspalveluun puh. +358 2 858 3400.

Toimituksessa tai tuotteissa todetuissa kuluttajansuojalain tarkoittamissa viivästys- tai virhetilanteissa sovelletaan kuluttajansuojalain 5 luvun säännöksiä viivästyksen ja virheen seuraamuksista.

Ylivoimainen este
Emme ole vastuussa sellaisesta tuotteen virheellisyydestä, toimituksen viivästymisestä tai muusta sopimusrikkomuksesta, joka johtuu meidän vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta seikasta (force majeure). Tällaisessa viivästymistilanteessa noudatamme velvollisuuksiamme niin pian kuin se on kyseisessä tilanteessa mahdollista.