Vuodesta 2003

Vuonna 2003 perustettu Munax on rakentanut menestyksensä innovaatioiden, korkean elintarviketurvallisuuden ja vastuullisuuden ympärille. Nykyään Munax on johtava kuorimunien ja käsiteltyjen, pastöroitujen munatuotteiden toimittaja Suomessa ja toimimme myös vientiliiketoiminnassa. Työllistämme noin 110 työntekijää ja liikevaihtomme 2022 oli noin 55 M€. Munax on osa tanskalaista DANÆG-konsernia, jolla on toimintaa Tanskassa, Suomessa sekä myös Ruotsissa. Valmistamme tuotteemme Suomessa, suomalaisista perhetilojen kananmunista. Kananmunia ja munatuotteitamme löytää niin vähittäiskaupasta, Food Servicestä kuin teollisuuden raaka-aineista. 

Toimipisteet

Munaxilla on tällä hetkellä kolme toimipistettä. Päätoimipisteemme sijaitsee Laitilassa ja muut yksiköt Kustavissa ja Mynämäellä.

Avoimet työpaikat

Sinustako Munaxilainen? Kaikki avoimet työpaikkamme löytyy TE-palvelut sivuilta sekä omilta sivuiltamme. Huipputyypeille on aina myös tarvetta, joten voit laittaa avoimen hakemuksesi hakemukset@munax.fi. Tutustu avoimiin tehtäviin alla olevan linkin kautta!

Vierailulle Munaxiin

Otamme aina mahdollisuuksien mukaan vastaan ryhmiä, tiedustele vierailumahdollisuuksia:

munax@munax.fi tai puh. +02 858 3423
Tervetuloa!