Valkuais-pestopastasalaatti

Määrä:
32 annosta á 80g

Ainesosat:
0,60 kg kierrepasta gluteeniton
0,50 kg kirsikkatomaatti tai kuutioitu tomaatti
0,06 kg punasipulikuutio
0,50 kg Munax valkuaiskuutio
0,20 kg pesto
0,06 kg lehtikaali
hunaja ja suola


Koristeluun:
Cashew-parmesanvalmistetta
Punasipulikuutioita
Tuoretta basilikaa


Tuotekoodit:
Munax Valkuaiskuutiot 1,5kg
GTIN: 6430017905205

Valmistusohje:
Kypsennä pasta yhdistelmäuunissa höyry 100 % GN 1/1–65 mm n. 8 min. Jäähdytä. Leikkaa lehtiruodit lehtikaalista ja soseuta ne valmiin pesto-kastikkeen joukkoon. Lisää mauksi vielä hunajaa ja hieman suolaa. Puolita kirsikkatomaatit tai käytä valmiskuutioita. Yhdistä kaikki ainekset käännellen.

Koristele!