Suklaakeksit

Määrä:
250 kpl

Ainesosat:
0,20 kg voi
0,60 kg tumma- tai maitosuklaarouhe
0,40 kg Munax kokomunamassa, vapaa
0,32 kg sokeri
0,12 kg fariinisokeri
0,26 kg gluteeniton jauhoseos
0,048 kg kaakaojauhe
0,003 kg leivinjauhe
0,0015 kg suola
0,20 kg suklaarouhe


Tuotekoodit:
Laitilan Proegg Kokomunamassa LL 1kg
GTIN: 6430017909395

Valmistusohje:
Pilko voi kattilaan ja punnitse joukkoon suklaa. Sulata miedolla lämmöllä ja anna jäähtyä ennen taikinaan lisäämistä. Yhdistä sokerit keskenään. Yhdistä jauhot ja suola keskenään. Vaahdota kokomunamassa ja lisää sokerit vähitellen koko ajan vaahdottaen. Kaada jäähtynyt suklaa-voi-seos taikinan joukkoon vähitellen voimakkaasti sekoittaen. Lisää jauhoseos pienissä erissä koko ajan sekoittaen rauhallisemmin. Lisää vielä suklaarouhe, sekoita ja laita taikina ennen paista- mista kylmiöön jähmettymään. Jaa taikina massa pusseihin. Pursota leivinpaperilla vuoratuille pelleille. Paista 170°C noin 9 minuuttia.