Rieskarullat muna-savuporotäytteellä

Määrä:

8 rieskaa n. 50 rullaa

Ainesosat:

0,480 kg            rieska (8 kpl), suorakaiteen muotoinen
0,400 kg            valkosipulituorejuusto
0,400 kg            Munax Kokomunakuutio
0,200 kg            viikunahillo
0,200 kg            kylmäsavuporoviipale
0,050 kg            jääsalaatti

Tuotekoodit:
Munax Kokomunakuutiot 1,5 kg VAPAA
GTIN 6430017907810
ME GTIN 6430017907827

Valmistusohje:

Voitele rieskat tuorejuustolla reunoja myöten, säästä tuorejuustoa myös rullan ”kiinni liimaukseen”. Lisää kokomunakuutio ja viikunahillo raidaksi rieskan pitkälle sivulle alareunaan. Lado savuporoviipaleet keskelle sekä niiden yläpuolelle jääsalaattia. Rieska rullataan pitkän sivun suuntaisesti. Kääri tiukalle rullalle alareunasta käsin ja ”liimaa” rieskan reuna vielä tuorejuustolla, niin rulla säilyttää paremmin muotonsa. Anna rullien tekeytyä kylmässä muutaman tunnin ajan ennen leikkaamista. Yhdestä rieskasta tulee 6–8 annospalaa. Koristele tuoreilla yrteillä.