Määrä:
8 annosta à 75 g
Ainesosat:
0,400 l Munax Valkuainen, vapaa
0,015 kg sokeri
0,005 kg tumma kaakaojauhe
0,005 kg psyllium
0,160 kg pähkinä-raakasuklaalevite
0,010 kg appelsiinikuoriraaste
Tuotekoodit:
Munax Valkuaismassa 1 kg VAPAA
GTIN 6430017909661
ME GTIN 6430017909678
Valmistusohje:
Mittaa ainekset valmiiksi. Sekoita kaakaojauhe ja psyllium, raasta appelsiini. Varmista, että vaahdotuskulho sekä vispilät ovat kuivat ja puhtaat. Vaahdota valkuainen kovaksi vaahdoksi siten, että lisäät sokerin vähitellen joukkoon. Vaahto on riittävän kovaa, kun se pysyy astian pohjalla ja vispilää nostettaessa siihen syntyy ”huippuja”. Notkista pähkinä-raakasuklaalevite mikrossa muutaman sekunnin ajan. Lisää kaakao-psylliumseos ja suklaalevite valkuaisen joukkoon sähkövatkaimen alhaisimmalla teholla sekoittaen. Lisää myös appelsiinikuoriraaste. Aineksia yhdistäessä sekoita mahdollisimman vähän, jotta vaahto ei laske. Jaa mousse jälkiruokamaljoihin ja anna tekeytyä muutaman tunnin ajan. Moussen väri syvenee kylmäsäilytyksen aikana. Siivilöi pintaan kaakaojauhetta tai tomusokeria, ja herkuttele appelsiinikuutioiden kera!