Määrä
6 annosta á 90 g
Ainesosat:
200 g kasvis tai juuressuikaleita, tuore
20 g kevät/purjosipuliviipale
1 dl soijapapu pakaste
20 g riisinuudeli
180 g Laitilan Kanatarha Kypsennetty valkuainen
Marinadi:
½ dl öljy
½ dl soijakastike
½ rkl inkiväärimurska
½ rkl valkosipulimurska
2 rkl hunaja
Koristeet:
Tuore korianteri
Pähkinät
Valmistusohje:
Valmista marinadi sekoittamalla ainekset sauvasekoittimella. Kuumenna soijapavut pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Pätki nuudelit lyhyeksi ja keitä/höyrytä pakkauksen ohjeen mukaan, valuta siivilässä neste pois ja jäähdytä hyvin. Suikaloi tai raasta kasvikset. Sekoita kaikki muut ainekset paitsi valkuainen keskenään, ja anna maustua mielellään jopa seuraavaan päivään.
Kuutioi valkuaispötkö ja lisää valkuainen joukkoon juuri ennen tarjoilua. Koristele pähkinöillä ja tuoreella korianterilla.