Mausteinen valkuais-couscoussalaatti

Määrä:
6 annosta á 80g

Ainesosat:
2 dl couscous, täysjyvä raaka
2 dl vesi
1 tl öljy
1 tl suola
1 pötkö (180 g) Laitilan Kanatarha Kypsennetty valkuainen

50 g kivetön taateli
30 g kevät- tai purjosipuli
30 g persimoni tai paprika
korianteri, tuore


Marinadi:
½ dl öljy
½ sitruuna
2 rkl ruokosokeri
1 tl suola
¼ tl korianteri, jauhettu
¼ tl kumina, jauhettu



Valmistusohje:
Kypsennä couscous ja jäähdytä. Hienonna taatelit, sipuli ja korianteri. Kuutioi persimoni ja Kypsennetty valkuainen. Voit käyttää myös esim. keltaista paprikaa tuomaan väriä persimonin tilalla. Valmista marinadi sekoittamalla öljy ja mausteet keskenään.

Sekoita ainekset ja anna mielellään maustua seuraavaan päivään.