LAITILAN PROEGG EGG PROTEIN
-VALKUAISJAUHE     

Koko 750 g.
Laitilan Proegg Egg Protein -proteiinijauhe kananmunanvalkuaisesta. Kananmuna on mitä parhain valinta proteiininlähteeksi, sillä sen proteiinin laatu ja imeytyvyys on huippuluokkaa. Kananmunan valkuainen ei sisällä ollenkaan rasvaa, minkä vuoksi se on mm. monien laihduttajien ja urheilijoiden suosiossa. Koska kananmuna ei sisällä myöskään laktoosia, sopii se erinomaisesti laktoosi-intoleranteille. Kaksi makua Lemon ja Creamy-Orange. Raikkaat puhtaat maut.
 

• Maksimaalinen proteiinin imeytyvyys • Maidoton • Gluteeniton • Runsaasti aminohappoja • Täydellinen aminohappokoostumus • Maksimoi lihasmassan kasvua • Edistää rasvanpolttoa

Proteiinijauhe on helppo ja nopea nauttia sellaisenaan nesteeseen sekoitettuna. Proteiinijauheesta voit valmistaa myös esimerkiksi hedelmäistä smoothieta, kookoksisia proteiinipyöryköitä tai herkullisia banaanilättyjä. Ohjeet löydät kuluttajasivujemme hyvinvointiblogista täältä.

 Ravintosisältö 100 g    Lemon  Creamy-Orange
 Energiaa  1605 kJ/383,1 kcal   1604 kJ/382,8 kcal 
 Rasvaa
 josta tyydyttyneitä
 rasvahappoja

 1,0 g

 0,1 g

 1,0 g

 0,1 g

 Hiilihydraatteja
 josta sokereita
 0 g
 0 g
 0 g
 0 g
 Ravintokuitua  0 g  0 g
 Proteiinia  76,5 g  76,3 g
 Suolaa  2,2 g  2,2 g
 

 

Ainesosat Creamy-Orange: 690 g kuivattua kananmunanvalkuaista, natrium- sitraatti, aromit, emulgointiaine (soijalesitiini), väriaine (E100, punajuuriväri), paakkuuntumisenestoaine (E551), makeutusaine (sukraloosi)
Ainesosat Lemon: 692 g kuivattua kananmunanvalkuaista, natriumsitraatti, aromi, emulgointiaine (soijalesitiini), väriaine (E100), paakkuuntumisenestoaine (E551), makeutusaine (sukraloosi)

Vastaavuus: Yksi annos vastaa noin seitsemää munanvalkuaista

Käyttöohje: 1 annos = 33g. Sekoita 2/3 dl (= 33g) proteiinijauhetta 1,5–2,5 dl:aan maitoa tai vettä. Mitä vähemmän nestettä, sitä paksumpi juoma. Ravista hyvin ja nauti. Päiväannos 1–2 juomaa aterioiden välissä, esim. aamuisin, ennen ja jälkeen treenien. Säilytä kuivassa ja viileässä lasten ulottumattomissa.

Laitilan Proegg Egg Protein sopii erinomaisesti proteiinilisäksi urheilijoille, liikkujille, lihasten kasvatukseen ja painonhallintaan. Tuote sopii osaksi terveellistä ja monipuolista ruokavaliota.

Säilyy avaamattomana: katso Parasta ennen -päiväys.