Hae meille töihin ja tule osaksi huippujengiä! 

Munax Oy on vuonna 2003 perustettu täyden palvelun kananmunatalo Laitilassa. Munax Oy on kasvava ja innovatiivinen elintarvikeyritys, liikevaihdon vuonna 2016 ollessa 34 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee yli 80 työntekijää.

Munax Oy:lle on myönntetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti. Innovaatiot kananmunasta on tuonut Munax Oy:lle myös maakunnallisen yrittäjäpalkinnon.

Katso lisätietoja tuotteistamme www.laitilankanatarha.fi 


Haemme nyt modernin tehtaamme kunnossapitoon sähkö-/automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat prosessi- ja talotekniikan asennus-, kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt.

Sinulta odotamme

- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- positiivista asennetta
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
- oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta
- tinkimätöntä työturvallisuusasennetta
- englannin kielen taitoa
- joustavuutta

Lisäksi katsomme eduksesi aiemman kokemuksen elintarviketeollisuudesta ja mekaanisista asennuksista sekä hyvän fyysisen kunnon.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän uudessa modernissa tehtaassamme sekä osaavan organisaation ja huoltotiimin tuen. Työyhteisömme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, tule mukaan huipputyyppien joukkoon.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen hakemukset@munax.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Ari Honkakangas, puh. 044 432 1089 tai ari.honkakangas@munax.fi


Meillä ei ole tällä hetkellä muita avoimia työpaikkoja, mutta huipputyypeille voi aina olla kysyntää. Jos uskot että pystyt kehittämään tai edesauttamaan meidän liiketoiminnan kehitystä, laita rohkeasti hakemuksesi sisälle tai ole meihin yhteydessä.  


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi: hakemukset (ät) munax.fi.

Korvaa ät-merkki @-merkillä.