Hae meille töihin ja tule osaksi huippujengiä! 

Munax Oy on vuonna 2003 perustettu täyden palvelun kananmunatalo Laitilassa. Munax Oy on kasvava ja innovatiivinen elintarvikeyritys, liikevaihdon vuonna 2016 ollessa 34 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee yli 80 työntekijää.

Munax Oy:lle on myönntetty kansainvälisen vaatimustason FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaatti. Innovaatiot kananmunasta on tuonut Munax Oy:lle myös maakunnallisen yrittäjäpalkinnon.

Katso lisätietoja tuotteistamme www.laitilankanatarha.fi 


Graafinen suunnittelija

Kun kuvailet itseäsi, meneekö se näin? Olen kokenut markkinoinnin ja viestinnän toteuttaja, luova, idearikas ja nautin haasteista. Kiireinen tahti pitää minut liekeissä ja vaihteleva toimenkuva on osa unelmaduunia. Tämän lisäksi olen iloinen ja positiivinen persoona. Innostan mielelläni muita ja olen todellinen tiimipelaaja. Jos vastasit kyllä, laita hakemuksesi palkkatoiveineen hakemukset@munax.fi. Graafisen suunnittelijan paikka on avoinna Laitilassa.

Odotamme sinulta vahvaa grafiikka- ja taitto-ohjelmien sekä kuvankäsittelyn osaamista sekä vahvaa englannin kielen taitoa. Tehtäväsi tulee olemaan monipuolinen sisältäen brändin rakentamista, ideointia ja vauhdikasta tekemistä yhdessä tiimin kanssa.

Me olemme innostavan ilmapiirin yritys ja kasvamme kovaa vauhtia niin kotimaan kuin ulkomaan markkinoilla. Munax Oy on vuonna 2003 perustettu innovatiivinen ja kehittyvä elintarviketalo Laitilassa, liikevaihdon vuonna 2016 ollessa 34 miljoonaa euroa. Toimipisteesi sijaitsee Laitilassa ja olet osana markkinointi- ja viestintätiimiä. 

Hakeminen

Haku 20.8.2017 mennessä. Lähetä hakemuksesi kuitenkin pikaisesti, sillä etenemme asian kanssa sitä mukaan kun hakemuksia saapuu. 
Tiedustelut: markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Savola
lisa.savola@munax.fi tai 0503428668

 

 


Meillä ei ole tällä hetkellä muita avoimia työpaikkoja, mutta huipputyypeille voi aina olla kysyntää. Jos uskot että pystyt kehittämään tai edesauttamaan meidän liiketoiminnan kehitystä, laita rohkeasti hakemuksesi sisälle tai ole meihin yhteydessä.  


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi: hakemukset (ät) munax.fi.

Korvaa ät-merkki @-merkillä.